• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TKA: Rockwool Multiboard platen voor akoestische panelen

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

doublem

Ingeburgerd
Lid sinds
17 mei 2003
Berichten
56
Locatie
Noordwijk ZH
Aangeboden Rockwool Multiboard platen voor maken akoestische panelen: basstraps, RFZ panels etc.
Platen zijn 100 cm x 60cm x 100mm dik, densiteit van 55kg/m3. Details: http://www.coolaghamar.nl/files/productPDF/multiboard.pdf

Deze platen zijn qua karakteristiek vergelijkbaar met de bekende Owens-Corning 703 zoals gebruikt in bouwbeschrijvingen door Ethan Winer. Verder worden deze aanbevolen op b.v.: http://www.soundscapes.nu/ng_traps.htm

Heb 11 pakken a 4 platen (totaal 44 platen) beschikbaar, maar vanwege gezinsuitbreiding kom ik op korte termijn niet meer aan ombouw van de studio toe. Aanschaf was euro 14 per plaat. Mogen weg voor 10 euro per plaat.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top