• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Weer nieuwe Sint aanbiedingen

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ykaruzo

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 oktober 2005
Berichten
960
Quasimidi Raveolution 309 geheel uitgebreid met de Synt en Drumexpansie en uiteraard de Audio uitbreiding, o.s chip 3.0b zit erin das de laatste die gemaakt is incl. org adapter, en een paar zelfgemaakte rackoortjes, hij werkt uiteraard 100% absolute spotprijs voor deze herriemachine € 200 en dat is ook nog eens incl. aangetekend/verzekerd verzenden en extreem goed verpakken.

Quasimidi Quasar uitgebreid met HC en TRE expansie incl manual hij werkt uiteraard 100% € 100 en dat is ook nog eens incl. aangetekend/verzekerd verzenden en extreem goed verpakken.

Wavestation SR + 2 boekwerken hij werkt uiteraard 100% € 100 en dat is ook nog eens incl. aangetekend/verzekerd verzenden en extreem goed verpakken.

Phonic DFX256 effect processor + org adapter € 30 incl verzenden + extreem goed verpakken.
 

Attachments

  • Raveolution.jpg
    Raveolution.jpg
    132,9 KB · Bekeken: 57
  • Quasqr.jpg
    Quasqr.jpg
    79,4 KB · Bekeken: 43
  • Wavestation.jpg
    Wavestation.jpg
    41,9 KB · Bekeken: 44
  • Phonic.jpg
    Phonic.jpg
    46,8 KB · Bekeken: 40
Raveolution Quasar en Wavestation zijn verkocht, de Phonic is nog te koop,

Phonic DFX256 effect processor + org adapter € 30 incl verzenden + extreem goed verpakken.

KAN VANAVOND PAS WEER ACHTER MIJN PC, HIJ IS MOMENTEEL KAPOET
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top