9 mei, solid grooves in Utrecht (techno)

GuidoR

Ouwe rot
Lid sinds
22 mei 2002
Berichten
2.069
Locatie
Nijkerk
Vrijdag 9 mei 2003:
Solid Grooves in Tivoli Oudegracht 245 in Utrecht.
DJ's: Deetron, Benny Rodrigues, Remigius

Deetron:
Sam Geiser, deze Zwitserse DJ/Producer uit Bern gaat een grote DJ worden. Zijn draaistijl is volgens Solid Grooves ideaal. Techno, house met tussendoor de Detroit klassiekers. Dit gebracht met 3 draaitafels moet leuk worden.
Deetron is resident DJ van Club Trax @ Rohstofflager in Zurich. Hij heeft o.a. gedraaid bij I love Techno 2002, Rex (Parijs), Fuse (Brussel), Tresor (Berlijn), Motion Festival (Zurich) en nog veel meer.
Met produceren is hij in 1997 begonnen, er zijn platen van hem uitgebracht op Music Man,In-Tec, Black Nation/Sector 616, Rotation enz.
Remixen heeft Deetron gemaakt voor: Samual L Session, Ben Sims, Damon Wild, Steve Bicknell, K-Alexy Shelby en Orlando Voorn.
In 2002 is er een mix-album uitgebracht op Music Man, Deetron in the mix, waar je je vingers bij kan aflikken.
In 2003 staat zijn debuut album gepland die uitkomt via Music Man en remixen voor Vince Watson en Mark Broom.

Benny Rodrigues:
Het grootste talent van Nederland uit Rotterdam waar hij resident is in de Now & Wow en in Antwerpen in Cafe D'anvers. Zijn draaistijl is volgens hem niet in een hokje te plaatsen, als het maar lekkere platen zijn dan draait hij ze.
Heeft inmiddels op al heel wat feesten gedraaid o.a. Mysteryland 2002 (hoofdpodium) en Innercity maar ook de kleinere feesten zoals Pulse.
Sinds juli vorig jaar draait hij ook 1 keer per maand bij Club Risk in de Winkel van Sinkel.

Remigius:
Huis DJ van Solid Grooves met een passie voor Detroit-techno. Remigius heeft o.a. gedraaid op Extrema Outdoor Festival 1999, Nighttown, Mazzo, De Vloer, Arena (onder het stadhuis Utrecht), Cafe D'anvers (Antwerpen) en op verschillende kleinere feesten al dan niet illegaal.

De avond begint om 23:00 uur en duurt tot 04:00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn deze keer 10,00 euro excl. presale. De voorverkoop gaat a.s. zaterdag (29 maart) beginnen.

Voorverkoopadressen:
Tivoli, Oudegracht Utrecht
Plato, Steenweg 13 Utrecht
Twist & Shout, Oudegracht 70 Utrecht
Midtown records, Zadelstraat 36 Utrecht
Ed baak audio, Vlierweg 10 Houten
GWK en postkantoor
Ticketservice, 0900-3001250

Aan de deur zijn de kaarten 13,00 euro.

wie komt er ook? Ik zal er zeker zijn! :dj:
 
Back
Top