• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Klein studio spul, (bijna) gratis!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

zero1

Ouwe rot
Lid sinds
4 april 2003
Berichten
839
Locatie
Utrecht
Heb hier nog wat klein spul liggen dat ik niet gebruik. Ik gooi het liever niet weg, misschien dat ik iemand er blij mee kan maken?


1) Set van 12 jack patchkabeltjes, spiraalsnoer in 6 vrolijke kleurtjes: wit, geel, rood, groen, blauw, zwart.. Met metalen haakse 6,3mm mono jackplug. Lengte (uitgerekt) ong. 40 cm. Zelden gebruikt.

Opsturen: 7,50 euro, afhalen is 5 euro.

2) Monacor MMX-8 mini mixertje. Weinig gebruikt, maar doet niets meer (overload LEDjes branden altijd). Misschien nog te fixen, of anders voor onderdelen of zelfbouw projectjes? In opbergdoosje, met manaual, zonder (ext.) voeding.
Opsturen: 7 euro, afhalen: gratis.

3) Altai 'Regulated AC-DC converter'. Schakelbaar voor 6, 9 of 12 volt DC voeding. Met aan/uit knop, banana aansluitingen en zekering achterop, 220v kabel en voltmeter. Geen idee hoeveel ampere, maar het is een zware jongen. De adapter werkt prima, maar de voltmeter is stuk. Inclusief banana kabeltje.

Opsturen: 7 euro, afhalen: gratis

4) Set van 4 inbouw schakelaars 16A 250v. Nieuw, nooit gebruikt. Waren bedoeld om de power in m'n studio te kunnen schakelen. Maar heb een kant-en-klare oplossing gekocht.

Opsturen: 2,50 euro, afhalen: gratis


Op te halen in Utrecht Centrum (overdag of 's avonds), makkelijk bereikbaar met auto of OV (loopafstand van het Centraal Station).

Voor alles geldt: wie het eerste komt.... (maak zelf maar af)

En: wie alles tegelijk komt ophalen krijgt de patchkabels gratis mee!
 

Attachments

  • patchkabels.jpg
    patchkabels.jpg
    114,5 KB · Bekeken: 114
  • Altai Voeding1.JPG
    Altai Voeding1.JPG
    114,6 KB · Bekeken: 87
  • Altai Voeding2.JPG
    Altai Voeding2.JPG
    117,5 KB · Bekeken: 90
  • Schakelaars.jpg
    Schakelaars.jpg
    132,8 KB · Bekeken: 95
  • Monacor_mmx-8.jpg
    Monacor_mmx-8.jpg
    61,3 KB · Bekeken: 94
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top