• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Kurzweil PC1X expanded - Roland Fantom X6 - AW4416

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

S-330

Ouwe rot
Lid sinds
27 juli 2003
Berichten
860
Locatie
Herent, Belgie
Kurzweil PC1X, 88 keys gewogen klavier, uitstekend master klavier-controller-piano. Prachtige klanken zoals we gewend zijn van Kurzweil, inclusief de orchestrak en xtra classic keys expansie. Dit prachtig instrument zit dus ook nog eens boordevol sounds. I heel goede, rookvrije staat enkel in de studio gestaan. 700 euro (vind je m nergens voor)

Roland Fantom X6, audio expansie en expanded ram (512) in nieuwstaat met manuals, die mag je komen halen voor 950 euro.

Een yamaha AW4416 workstation, HD en CD recorder, je vind alle info op het net, want dit ding is te uitgebreid om alles op te sommen. De digitale mixer is in de stijl van de 02R, met motorized faders.Hij is in zeer goede staat, inclusief flightcase. Daar boven op nog een extra 8 analoog in card, dus je hebt 16 analoge inputs! En nog twee plaatesen vrij voor andere expansies. Dit mooie apparaat mag weg voor 650 euro.


Prijzen zijn bespreekbaar, ruilen kan ook.
 
Kurzweil met alle toebehoren 650 euro. (voor die prijs kan je ze niet vinden zonder de expansie)
Roland Fantom X6 met xtra Ram en audio expansie 850 euro
Yamaha 4416 gereserveerd tot volgende week voor 600euro
 
Kurzweil Pc1X, topklasse masterklavier, synth, controller voor 600 euro
Fantom X6 incl audio en ram expansie, ook als nieuw 800 euro
De 4416 is gereserveerd tot woensdag voor 600 euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top