20/12: BELGIAN INDEPENDENT MUSIC FESTIVAL 2008, Antwerpen (B)

Nick Name

Nieuwkomer
Lid sinds
21 december 2006
Berichten
7
ZATERDAG 20 DECEMBER 2008, HOF TER LO, ANTWERPEN (B)

Dark Entries presenteert voor de zevende keer op rij één van de meest alternatieve en vooral één van de meer goedkope Belgische festivals! Ook dit jaar weer met een internationale en ongemeen sterke line-up!
Wat hebben we voor u in petto die dag?

THE KLINIK (B): Dé Belgische electro cultformatie bij uitstek, door Dark Entries gereanimeerd in 2003 (2de Bimfest) en hard werkend aan een nagelnieuw The Klinik-album in de geest van hun klassieke materiaal. Dus klassiekers maar exclusief ook nieuwe songs uit hun omstreeks begin 2009 te verschijnen nieuwe album!

THE NAMES (B): Het blijft legendes regenen. Cold wave en postpunk van eigen bodem die in de jaren ’80 het mooie weer maakte op het cultlabel Factory Records (onder meer ook Joy Division) en met klassiekers als “Spectators of Life”, “Nightlife” of “Calcutta” niet zijn weg te denken in elke zichzelf respecterende new wave of postpunkcollectie. De groep werkt momenteel aan een nieuw album!

VOMITO NEGRO (B): Met scherp en krachtig nieuw materiaal en al even scherpe en donkere klassiekers beloven mastermind Gin Devo en nieuwe negro Borg ons een electroset om vingers en duimen bij af te likken.

THE CASSANDRA COMPLEX (UK): Alweer een legendarische naam uit de wavescene van de jaren ’80 en ‘90 met een arsenaal aan songs die kunnen gelabeld van new wave tot gothic rock, van EBM tot industrial en nog altijd alive and kicking wat u op 20 december zult ondervinden!
Signal Aout '42 (B): Klassiekers en nieuw werk uit het sterke en recent verschenen “Transformations” album van deze op en top Belgische cult electro/EBM act.

No More (D): Wereldberoemd dankzij de onsterfelijke klassieker “Suicide Commando” maar daarnaast gewapend met nog heel wat andere minimale tot hippe electropareltjes die u misschien nog hoort te ontdekken. Grijp uw kans!

Plastic Noise Experience (D): Al langer cult, deze minimale dark electro Duitsers, met onsterfelijke scenehits als “Gold”, “Memory Flow”, “City Of Lies”, “D-ranged”, “Plastik Fantastik”, “Energy” en nog heel veel meer…

Catholic Boys In Heavy Leather (D): Prettig gestoorde industriële disco met een neus voor geile covers en een blinde Benedictus adoratie… Komt dat zien en horen!

The Arch (B): Legendarische electrowave met cultklassiekers als “Revenge Revival” en “Babsi Ist Tot”!

Psy'Aviah (B): Opkomend electrorocktalent van eigen bodem, recent onder dak bij Alfa Matrix (label Front 242) en binnenkort in uw cd-collectie met het debuut “Entertainment Industries”.

+ Afterparty met nationale & internationale DJ's (TBC)


Wanneer?
Zaterdag 20 december 2008
Deuren: 13u00

Waar?
Hof ter Lo - Noordersingel 30 - 2140 Borgerhout (Antwerpen) - België

Tickets?
€ 25 in voorverkoop en € 30 @ de kassa
Bestel uw tickets online via www.bimfest.be, www.fnac.be of www.kartenhaus.de!
Tevens voorverkoop in alle Fnac filialen.

Tot dan!

Meer info:
http://www.bimfest.be
http://www.myspace.com/bimfest
http://www.darkentries.be
http://www.bodybeats.be
http://www.ccluchtbal.org/2003/Concert2003/Bimfest08.html
 
Back
Top