• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Kaosspad 3, Kaossilator, Tweakalizer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ykaruzo

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 oktober 2005
Berichten
960
Kaosspad 3 paar keer gebruikt dus nog nieuw, met doos, adapter, manual en de nog ingepakte cdrom
Koopje € 225 incl aangetekend en verzekerd verzenden en uiteraard perfect veilig verpakt.

Kaossilator zonder doos, wel helemaal nieuw en onbeschadigd, met batterijtjes, + de manual en het kartonnen kaartje met de patch en program list,
Superdeal slechts € 65 incl aangetekend en verzekerd verzenden en uiteraard perfect veilig verpakt.

Behringer Tweakalizer 100% goed, er zitten wel een paar kleine krasjes op, met doos manual en org. adapter € 40 incl aangetekend en verzekerd verzenden en uiteraard perfect veilig verpakt.

En de 309 is ook nog te koop,
Quasimidi Raveolution 309 geheel uitgebreid met de Synt en Drumexpansie en uiteraard de Audio uitbreiding, o.s chip 3.0b zit erin das de laatste die gemaakt is, apparaat is in perfecte staat, € 275 incl. aangetekend en verzekerd verzenden in dubbele extra sterke doos opgevuld met bubbelfolie piepschuim en waterdicht rondom getaped, dus absoluut veilig,
 

Attachments

  • klein spul.jpg
    klein spul.jpg
    177,5 KB · Bekeken: 61
  • 309.jpg
    309.jpg
    67,4 KB · Bekeken: 49
Kaosspad en Kaossilator en ook de Tweakalizer zijn verkocht,
Heb dus nog wel een volledig uitgebreide Raveolution 309 te koop
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top