Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 21 december 2015, 10:13   #1
champ
Vintage lid
 
champ's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 maart 2003
Woonplaats: Utreg
Berichten: 3.084
Misa Digital: NSC-32
Nieuwe sequencer in de maak. Ziet er interessant uit, zou he ook wat zijn?




http://misa-digital.myshopify.com/products/nsc-32

1300,- dollar (plus een hoop verzendkosten vanuit AustraliŽ)
champ is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 10:25   #2
smackos
 
smackos's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 oktober 2002
Woonplaats: Scheveningen Beach
Berichten: 6.066
Het ziet er nogal uit als een hoop moeilijk gedoe voor zoveel geld
smackos is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 10:50   #3
Furious5
..no need to act ill
 
Furious5's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 19 december 2002
Woonplaats: Primark City
Berichten: 3.022
'... can play up to six sequences (patterns) simultaneously. '
hmm... vrij mager voor zo'n gigant

Hij werkt wel standalone.. da's wel weer leuk..



'Why can't you make records like Marley Marl?!!'
'He's in his livingroom.. you're in a million dollar studio!'
Furious5 is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 10:55   #4
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
doet me denken aan de matrixsequencer van JMJ

jammer dat het in AU is
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 15:28   #5
Der_Mantie
Verschrompeld lid.
 
Der_Mantie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 juli 2005
Berichten: 3.388
Mij te weinig knopen


To each his own.
Der_Mantie is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 15:36   #6
Яabotnik
www.rabotnik.work
 
Яabotnik's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 oktober 2015
Woonplaats: OekraÔne
Berichten: 61

Oorspronkelijk geplaatst door Der_Mantie Bekijk bericht
Mij te weinig knopen
Inderdaad, geen knoop te zien...
Яabotnik is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 19:12   #7
Arv
-
 
Arv's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 oktober 2001
Woonplaats: NL
Berichten: 12.411
Oef, ik krijg al hoofdpijn bij de gedachte alles te moeten onthouden wat er onder al de knoppies zit..
Wat een gedoe, ik ben Spock niet..


-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
Arv is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 20:06   #8
Jos Pos
Vintage lid
 
Geregistreerd: 9 december 2003
Woonplaats: Limburg
Berichten: 670
Dan liever iets meer uitgeven voor een Cirklon. Dit ding lijkt mij echt niet handig werken. Ik zou ook niet uren in de studio naar deze kerstshow willen kijken
Jos Pos is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 20:18   #9
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
ik vind het wel handig,maar enkel voor sequences

maar overpriced zeg..
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 21:49   #10
TomC
 
Geregistreerd: 23 december 2004
Woonplaats: Hever, BelgiŽ
Berichten: 103
Niet goedkoop, maar wel overzichtelijk. Lijkt me ook heel interactief om met de noten in de sequences zelf nog wat te doen. En 32 steps, vind je ook bijna niet. Maar waarschijnlijk importkosten enzo gaat het weer flink duurder maken...
TomC is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 21:59   #11
champ
Vintage lid
 
champ's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 maart 2003
Woonplaats: Utreg
Berichten: 3.084

Oorspronkelijk geplaatst door Arv Bekijk bericht
Oef, ik krijg al hoofdpijn bij de gedachte alles te moeten onthouden wat er onder al de knoppies zit..
Wat een gedoe, ik ben Spock niet..
Zag in de video niet zo 123 hoe alles werkt maar ik zag wel toen de BPM veranderd werd cijfers voorbij komen. Ik neem aan dat voor vanalles kan en op die manier overzichtelijk blijft.

Nou is 6 tracks is ook niet heel moeilijk te onthouden lijkt mij, ook in sommige gevallen kunnen kleurtjes en symbolen snel een link leggen in de hersenen. Tekst is niet altijd de beste optie.

Eigenlijk wacht ik al eeuwen op Novation die met zoiets komt maar helaas. (bij Novation ligt de focus ook vooral op software en dan met name Ableton) Meerdere launchpads aan elkaar leek mij ook niet echt bepaald ideaal.

Laatst gewijzigd door champ; 21 december 2015 om 22:12
champ is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 23:00   #12
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
je kan dit ding dronken bedienen,elke toets is een sequence
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 21 december 2015, 23:10   #13
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
nice:


Yes, it supports MIDI-IN so you can enter notes with a keyboard or drum pad and the modify then on the grid.


Because it's a grid, everything naturally quantizes to the grid resolution. Each pattern can have its own time resolution of 1/4 notes, 1/8, 1/16 to 1/32nd notes.


There are a lot of functions like copy, paste, move, mute, store, recall, move octaves, loop positions etc as well as the ability to sustain notes across the grid. And patterns can be saved and loaded in real time while the sequencer is playing, meaning you can actually mix the patterns live.


There are 768 save locations for storing patterns (each cell on the grid). This means you can visually locate presets easily. What I do is put my drum patterns in the lower right corner and arpeggios in the top left, and then specific track stuff somewhere in the middle.


I'm going to do an instructional video soon, replicating a tangerine dream track.


Payment is credit card through the PayPal express checkout. Thanks for your interest!
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 22 december 2015, 10:54   #14
j.baars
vintage eigenheimer
 
j.baars's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 februari 2005
Woonplaats: bij de oranje ster recht-door de galaxy, linksaf
Berichten: 11.846
zou je er ook muziek mee kunnen maken?



/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\\//\/\/\//\//\/\/\\//\/\/\/__ //\///\\\////\///\/\/\/\/\/\/\\\\//\///\///\//\/\\///\//\\//\\/
https://soundcloud.com/milky-way-gas-station

j.baars is offline   Met citaat reageren
Oud 22 december 2015, 12:03   #15
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
nee,onmogelijk (wat mij betreft)

enkel voor sequences
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 22 december 2015, 16:11   #16
!!Spun
 
!!Spun's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 januari 2011
Woonplaats: ergens in het zuiden
Berichten: 36
tenori-on-steroids *maakt open deur weer dicht*
!!Spun is offline   Met citaat reageren
Oud 23 december 2015, 09:45   #17
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
https://www.youtube.com/watch?v=HOuvPmq61qI
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 23 december 2015, 10:01   #18
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
ik heb enkele vragen gesteld wat betreft editiing ,omdat ik zie dat functies zoals copy/paste twee handen nodig hebben,de switches zijn momentary,als je voor noten te veranderen in de grid twee handen steeds nodig hebt is het een afknapper
egres is offline   Met citaat reageren
Oud 23 december 2015, 10:06   #19
champ
Vintage lid
 
champ's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 maart 2003
Woonplaats: Utreg
Berichten: 3.084
Jaren terug eens die jongens van Monome gesproken. Zij zouden aan het uitzoeken zijn of midi en standalone een optie was.
Hopelijk doen ze dat nog net als Novation en hebben we in elke prijsklasse wat van deze controllers.
champ is offline   Met citaat reageren
Oud 23 december 2015, 10:31   #20
egres
Vintage lid
 
egres's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 16 februari 2011
Woonplaats: Bierland
Berichten: 3.637
enkel de select+functie heeft logisch twee operaties nodig,noten editen kan met 1 hand.

maar hij gaat een video maken waar hij traag de functies zal tonen heeft die mij gezegd
egres is offline   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Algemeen » Nieuws

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
32-kanaals mengpaneel gezocht (Mackie 32/8, Soundtracs Topaz, evt. Soundcraft Ghost) DeejayTim Te koop/ruil gevraagd 42 16 december 2015 08:56
Mackie Digital X Bus 72ch Digital mixer ghuinink Marktplaats archief 0 24 september 2010 08:18
Te Koop Soundcraft Spirit Studio 32/32/8/2 del Marktplaats archief 6 5 november 2005 12:32
32/4 of 32/8 van maximaal 1450 EUR? Danny Mixers 13 17 juni 2004 08:30


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:31.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland