Synthforum

Mededelingen

Reactie
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 16 maart 2004, 19:22   #1
the tall lad
https://soundcloud.com/ge
 
the tall lad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juli 2002
Woonplaats: YOU
Berichten: 1.544
yamaha a4000 bug / yamaha A4000 modulating effect parameters .
gelieve eens de tijd te nemen om het onderstaaande te proberen ....dank bij voorbata
Men neemt een effect en laaat deze moduileeren door de program lfo (gelijk welke parameter het doet er niet toe),oke dit effect wordt nu gemoduleerd zoals het hoort .
stap 2:men zet de program lfo uit!en men keert nu terug naaar de effectinstellingen ,wanneer je nu aan de parameter van het effect draait(diegene die zonet werd gemoduleerd door de program lfo)ga je geen veranderingen horen terwijl de waarde wel verandert .als je eventjes van program verandert dan lukt het wel ....
samenvatting:effect laten moduleren dooor de program lfo,program lfo uitschakeln .nu de parameter van het effect veranderen : je hoort geen veranderingen ......
kan niet geloven dat ik dit pas na 2 jaar heb ondervonden want denkk wel dat ik een doorwinterde yamaha a4000 abuser ben........denk dat de sampler naar de haaien is ........;;
alvast bedankt


Slijp mijn lenzen nog eens, wil je?
En hijs de zeilen rondom het niemands-
land van de slaap, ontkurk de fles,
zet koers, maak vaart,
de dood wordt voor de dag bewaard.

https://soundcloud.com/gentleclockdivider

Laatst gewijzigd door MatthewLeBlom; 18 juni 2017 om 11:29
the tall lad is offline   Met citaat reageren
Oud 2 september 2016, 14:46   #2
the tall lad
https://soundcloud.com/ge
 
the tall lad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juli 2002
Woonplaats: YOU
Berichten: 1.544
yamaha A4000 modulating effect parameters .
Heb mijn oude yammie A4000 eens vanonder het stof gehaald en moetzegge dat de effecten echt nog steedsbehoorlik klinken , doch kwam ik echter het volgende probleem tegen .

Wanneer je een effect parameter moduleert door de program lfo , en nadien het modulation slot verwijdert , reageert de parameter niet meer op manuale input ...

voorbeeld ....kies een filter ( effect ) moduleer de frequency door de program lfo ( uiterst rechts boven in de matrix ) stel modulatie waard in .
Verwijder het modulatie slot , wanneer je nu in de effects section de freq. van het filter wil veranderen , gebeurt er niks .
Switchen naar een ander effect en terug naar de filter reactiveert de parameter .
Dit gebeurt bij elk effect dat voorheen is gemoduleert door de program lfo .


Slijp mijn lenzen nog eens, wil je?
En hijs de zeilen rondom het niemands-
land van de slaap, ontkurk de fles,
zet koers, maak vaart,
de dood wordt voor de dag bewaard.

https://soundcloud.com/gentleclockdivider
the tall lad is offline   Met citaat reageren
Oud 2 september 2016, 17:26   #3
the tall lad
https://soundcloud.com/ge
 
the tall lad's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 11 juli 2002
Woonplaats: YOU
Berichten: 1.544
Shit ..denk dat ik een beetje aan alzheimer lijdt .
http://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=26374

Had het 12 jaar geleden al gepost ....


Slijp mijn lenzen nog eens, wil je?
En hijs de zeilen rondom het niemands-
land van de slaap, ontkurk de fles,
zet koers, maak vaart,
de dood wordt voor de dag bewaard.

https://soundcloud.com/gentleclockdivider
the tall lad is offline   Met citaat reageren
Oud 18 juni 2017, 11:30   #4
MatthewLeBlom
Vintage lid
Moderator
 
MatthewLeBlom's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 augustus 2003
Woonplaats: De Efteling
Berichten: 6.880
Bericht door een moderator:
discussies samengevoegd


silvertone
MatthewLeBlom is nu online   Met citaat reageren
Oud 18 juni 2017, 11:31   #5
MatthewLeBlom
Vintage lid
Moderator
 
MatthewLeBlom's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 augustus 2003
Woonplaats: De Efteling
Berichten: 6.880
Inmiddels is het weer een jaar later dus wellicht / misschien voor TS niet meer nodig.
Maar ik heb recent een A4000 gekocht en zal deze spoedig ontvangen.
Zodra ik hem heb ontvangen zal ik bovenstaande eens uit proberen en hier laten weten of dat fenomeen ook bij mijn exemplaar optreedt.


silvertone
MatthewLeBlom is nu online   Met citaat reageren
Reactie

  Synthforum » Synth Hardware » Samplers

Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Yamaha A4000 maurice Marktplaats archief 4 6 november 2005 15:56
Yamaha A4000 Baseman Marktplaats archief 1 26 juli 2004 15:11
[Yamaha] Yamaha A4000 en MIDI files HanzZ Overige hardware 2 27 juli 2002 08:52
[Yamaha] Yamaha A4000 sampler met Windows XP? arnoldroelz Samplers 20 3 juni 2002 10:37
[Yamaha] Yamaha A4000 & geheugen sempel Overige hardware 5 8 april 2002 00:02


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:06.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt! Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2001 - 2017 Stichting Synthforum Nederland